Menteri Rajamerah

Rajamerah Perjuangan wis kedados kanggo abad. Perang antara elang lan Bears. Ora wong ing alas sumurup apa wiwit perang. Nanging wong-wong ngerti cara biasane Bears padha tatu banget utawa matèni dening nyilem bombing Eagles utawa mung minangka biasane elang wis matèni ing raksasa nomer oleh serangan dadakan oleh Bears utawa lagi Dove lan Bears swatted saka langit. Adoh sering banget karusakan gedhe-gedhe sing paling mungkin wis anak-anak utawa bayi utawa ibu-ibu saka elang bayi lan Bears sing kepingin apa-apa luwih saka tentrem kanggo ngedongkrak anak-anake.

Nanging, rumor wis ing udhara kanggo wektu sing dawa banget saka perang kanggo mungkasi perang kabeh. A perang pokok iki teka sing bakal pit saben Bear ing alas marang saben Eagle lan pemenang pungkasan bakal muncul. Nanging oleh sumurup yen dina iku bakal teka. Nanging ing dina iku durung teka, sadurungé saka sapa iki disiapake kanggo iku. Iku teka babagan nalika Bartolomeus Bear iki nglangen ing alas dening piyambak. Panjenenganipun mestine kanggo nyoba iki tapi biasane bocah-bocah watak cerobo peringatan sing ibu lan rama amarga padha arep dadi luwih kanggo njelajah lan sinau. Ia nguber kupu-kupu ngguyu lan leaping ing saka log ke stump kanggo batu sawise kang kanggo ing lemah.

Langsung ia felt sing gambar njupuk ache ing sikil. Bengok-bengok sadurunge wong malah ngerti apa kedaden Nanging krungu SNAP manungsa sworo cangkem sing ditutup ing sikil lan sumurup kang ana ing amba alangan. Kang ngirim wis sesambat jam pengarepan kang Mommy utawa Daddy bakal teka. Sethitik wong kang ngerti padha nyedhak siap kanggo pertempuran akhir, konflik kanggo mungkasi kabeh perang karo elang.

Lan ora nggunakake jeneng kanggo perang, tiba-tiba loro tokoh bledosan saka salah siji sisih lembah. Raja Elang dijupuk jenis jajaran kanggo bantuan saka kang putra lan raja Bears kesusu kanggo bantuan Bartolomeus tiba. Ningali ka raja Rush kanggo nyimpen persil saka anak-anak, saben sisih abruptly dropped sing waja lan gaman lan kesusu menyang lembah. Penyerbuan gemuruh ora biaya kanggo perang lan mundhut gesang Nanging kanggo menghindari mbuang pemuda terkenal lan rahmat.

Ing moments, tentara 2 padha digunakake kaya single-minded wong kanggo mbebasake anak-anak. Bears kagungan energi nyeret mbukak traps lan elang penglihatan semangat lan kemampuan kanggo tokoh metu mekanisme supaya padha dibukak wong-wong mau aman. Alon-alon lan sak tenane, perangkap padha ditarik saka sikil lan Bartolomeus Edger lan supaya padha wis bebas. Bartolomeus kesusu menyang tangan raja Bears panangis karo sukur lan Edger kanggo raja elang ngisinake wong kanggo nolak serangan kanggo nyimpen persil saka sing urip. Banjur, mung minangka sanadyan iku ana bab murni kanggo apa, Bartolomeus lumpat ka raja elang lan dirangkul lan Edgar nangis ing penyelundupan Raja Bears.

A bengok gemuruh perayaan tindak saka loro tentara. Konflik iki liwat ing salawas-lawase. Dening ora liya maneh bakal Bears lan elang tinggal di perang nanging minangka alternatif padha bakal seduluré lan pals kanggo sak lawase. Lan kabeh minangka asil saka putra Raja siap kanggo fly menyang lembah lan ana kekarepan kanggo nyedhiyani kang urip kanggo ngamanake marang musuh lan nyedhiyakake wong gesang minangka alternatif pati.
SHARE

Ben Waeh

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment